"POWERFUL PEOPLE,

UNITED BY FORTE"

introducere

Forte United este o agenție de plasare a forței de muncă care activează în domeniul Tehnic. Suntem specializați în forța de muncă din Industria metalelor și ne desfășurăm activitatea atât la nivel național, cât și internațional. Succesul nostru se datorează rețelei noastre profesionale din cadrul pieței europene a muncii și know-how-ului nostru în materie de International Recruitment.
Suntem bine informați cu privire la evoluțiile din domeniul tău de activitate. Contractele noastre sunt variate și sunt selectate cu competență. Înțelegem că este un pas important să pleci în altă țară pentru un loc de muncă. Prin urmare, poți avea siguranța unei îndrumări profesionale și intensive în Țările de Jos.
Cu peste 20 de ani de experiență în acest sector, aducem împreună oamenii potriviți în Europa.
Faceți clic aici pentru mai multe informații despre munca în Țările de Jos.

Recrutare Internationala

  • O locuință decentă, certificată
  • Asigurare de sănătate
  • Oportunități de formare
  • Asistență în chestiuni practice

Mai multe informații

Vacante recente

Lăcătuș mecanic/Sudor

40 horas semanales
În calitate de Lăcătuș mecanic sudor, ești responsabil pentru asamblarea și sudarea produselor. Acestea sunt mașini de producție dezvoltate și produse de client. Realizezi atât operațiunile preliminare, cât și tăierea cu ferăstrăul, găurirea, tarodarea, asamblarea mașinii și, în final, sudarea diverselor piese pe mașină.

Fresador mandrilador CNC

40 horas semanales
Como fresador mandrilador CNC deberá saber programar, ajustar y manejar fresadoras y mandriladoras. Además será responsable de la calidad de los productos que fabrique, y deberá saber interpretar dibujos técnicos. El empleador es una moderna fábrica de maquinaria de Holanda Septentrional.

Frezor/Alezor CNC

40 horas semanales
În calitate de frezor/alezor CNC, poți programa, instala și opera în mod autonom freza/mașina de alezat cu comandă computerizată. De asemenea, ești responsabil pentru calitatea produselor proprii și poți citi desene tehnice în mod autonom.

Lista de vacantes