"POWERFUL PEOPLE,

UNITED BY FORTE"

  • >
  • Recrutare internationala

Recrutare internationala

Cauți un loc de muncă în domeniul Tehnic? Te putem ajuta. Fiind activi în domeniul Tehnic, intermediem forță de muncă înspre companii și proiecte interesante. Avem o mare ofertă de posturi vacante. De la operator CNC, strungar/frezor până la lăcătuș mecanic/sudor. 
Rețeaua noastră s-a extins în UE deoarece în Țările de Jos există o mare cerere de personal calificat din punct de vedere tehnic. Suntem gata să ne angajăm cu tine într-un dialog pentru a discuta despre posibilitățile de care dispui. Acordăm suficient timp acestui aspect, deoarece știm cât de important este un loc de muncă potrivit. Munca oferă energie, posibilitatea unei dezvoltări ulterioare și șansa de a acumula multă experiență.
Pentru tine, ca profesionist, găsirea locului de muncă potrivit reprezintă un aspect esențial. Cel puțin la fel de important este ca noi să asigurăm, aici, condiții bune de trai. În definitiv, îți părăsești căminul pentru un loc de muncă obținut prin intermediul organizației noastre. Este un pas important, care necesită o îndrumare și un mod de lucru profesionale. Acestea presupun:
 
-O locuință decentă, certificată.
-Asigurare de sănătate.
-Plata săptămânală a salariului, în conformitate cu legislația și reglementările din Țările de Jos.
-O indemnizație adecvată pentru cheltuieli.
-Consiliere oferită (până) la locul de desfășurare a activității.
-Oportunități de formare.
-Asistență în chestiuni practice.
 
Ocupându-ne de aceste aspecte, ne asigurăm că te adaptezi rapid și lucrezi cu plăcere. Pentru o listă a posturilor vacante actuale, faceți clic aici.
 
Faceți clic aici pentru a trimite imediat informațiile + CV-ul tău, pentru a putea căuta pentru tine un loc de muncă sau un proiect interesant.