"VAKMENSEN SPREKEN

DEZELFDE TAAL"

  • >
  • Voor opdrachtgevers

Voor opdrachtgevers

De vraag naar technisch geschoolde vakkrachten is groot, het aanbod in Nederland is klein. En als gevolg van de naderende vervangingsvraag zal de krapte binnen dit segment van de arbeidsmarkt alleen maar toenemen. De hoogste tijd voor een onderscheidende werkwijze en visie.

U heeft een serieuze behoefte aan technische capaciteit. Wij bieden u vakkrachten, het liefst uit uw omgeving, maar helaas worden we steeds vaker geconfronteerd met het feit dat specifieke vakmensen in ons land ontbreken. In dat geval leveren we u talent uit andere Europese landen. Forte United heeft veel ervaring met International Recruitment en beschikt over een internationaal netwerk, dat het mogelijk maakt enthousiaste en prima opgeleide medewerkers uit Europa te leveren die aan alle vereisten voldoen.
 
In het algemeen: Forte United is een arbeidsbemiddelaar die u op maat bedient. Wij zijn gespecialiseerd in technisch uitvoerend personeel op Vmbo of Mbo-niveau. Met ruim 20 jaar ervaring in de uitzendbranche matchen wij u met de juiste mensen. Wat kunt u van ons verwachten?
 
Goede vakkrachten en goede afspraken.
Vanuit het besef dat wij onze vakkrachten duurzaam aan ons willen verbinden zijn wij bereid te investeren. We luisteren goed naar ze. Waar en hoe kunnen zij hun kwaliteit inzetten, nu en in de toekomst. Wij zijn oprecht geïnteresseerd, ook in de ontwikkelmogelijkheden op de lange termijn. Dat maakt dat onze vakkrachten betrokken en gemotiveerd aan de slag gaan.
 
International recruitment
Forte United heeft veel ervaring met het werven, selecteren en begeleiden van buitenlandse werknemers. Vakkrachten selecteren is één ding, maar minstens zo belangrijk is de zorg voor een goed leefklimaat hier. Huis en haard worden immers verlaten voor een baan in een vreemd land via onze organisatie. Wij zorgen aldus voor een persoonlijke begeleiding, degelijke huisvesting, ziektekostenverzekering, correct salaris en onkostenverwerking, begeleiding op en naar de werklocatie of andere praktische zaken. Dit maakt dat medewerkers zich snel op hun plek voelen en gedreven van start gaan binnen uw organisatie.
 
Kwaliteit loont
Forte United staat voor kwaliteit. Dit geldt voor onze front- en backoffice systemen, onze werkprocessen, de zorg voor de sociale en werkgeversverplichtingen, onze arbeidsmarktcommunicatie; kortom teveel om op te noemen. Onze diensten voldoen aan hoge kwaliteitsnormen omdat wij weten: kwaliteit loont. Wij kijken verder dan vandaag en bouwen met u aan een langdurige samenwerking.
 
Snel om de tafel met Forte United?
Bel (020) 760 11 81 of stuur een e-mail.