Voor vakkrachten

Ben je op zoek naar een baan in de Techniek? Daarbij kunnen wij je helpen. Wij bemiddelen vakkrachten naar interessante bedrijven en projecten en hebben een actief netwerk en een ruim vacature aanbod. Van ijzerwerker tot koelmonteur en van werkvoorbereider tot frezer.

Samen kijken wij naar jouw kwaliteiten en krachten. We nemen de tijd omdat we weten hoe belangrijk een passende baan is. Werken geeft energie, de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en veel ervaring op te doen. Met 20 jaar branche ervaring hebben wij veel kennis over de technische arbeidsmarkt en doen er alles aan om voor jou een interessante baan te vinden. Klik op onderstaande knop voor ons vacature aanbod.

VACATURES
Factory worker is programming a CNC milling machine with a tablet computer.

Aan de slag

Ben je via ons aan het werk dan kun je rekenen op een snelle, wekelijkse en correcte betaling. Wij volgen de ABU CAO voor uitzendkrachten. Dit betekent dat je naast je bruto salaris ook recht hebt op vakantiedagen, vakantiegeld, scholing en pensioen. En nog veel meer. Voor een volledig overzicht van al je rechten kun je hier de tekst van de ABU CAO downloaden.

Open sollicitatie

Op ons vacature overzicht tref je een selectie aan van onze vacatures. Mail altijd je CV zodat wij ook voor jou op zoek kunnen gaan naar een interessante baan of project, afgestemd op jouw kwaliteiten en krachten.

Direct solliciteren