"VAKMENSEN SPREKEN

DEZELFDE TAAL"

  • >
  • International recruitment

International recruitment

Op zoek naar een baan in de Techniek? Wij kunnen je helpen. Actief binnen de Techniek in Nederland bemiddelen wij vakkrachten naar interessante bedrijven en projecten. Wij hebben een groot aanbod vacatures. Van ijzerwerker tot koelmonteur en van werkvoorbereider tot frezer.

 
Ons netwerk is uitgebreid naar de EU omdat er in Nederland een grote vraag is naar technisch gekwalificeerd personeel . Graag gaan wij met jou in gesprek om jouw mogelijkheden te bespreken.  We nemen daarvoor de tijd omdat we weten hoe belangrijk een passende baan is. Werken geeft energie, de mogelijkheid je verder te ontwikkelen en veel ervaring op te doen.
 
Voor jou als vakkracht de juiste baan vinden is één. Minstens zo belangrijk is de zorg voor goede leefomstandigheden hier. Je verlaat immers huis en haard voor een baan via onze organisatie. Dat is een behoorlijke stap en dat vraagt om professionele begeleiding en werkwijze. Je kunt daarbij denken aan :
 
-Degelijke huisvesting.
-Ziektekostenverzekering.
-Wekelijkse salarisbetaling conform de Nederlandse wet en regelgeving.
-Een passende onkostenvergoeding.
-Begeleiding op en naar de werklocatie.
-Opleidingsmogelijkheden.
-Hulp bij praktische zaken.
 
Wij regelen het en dat maakt dat jij je snel op je plek voelt en met plezier aan de slag gaat. Voor een overzicht van onze actuele vacatures klik hier.
 
Klik hier om direct je informatie + CV te versturen zodat wij voor jou op zoek kunnen gaan naar een interessante baan of project.